lørdag den 26. januar 2013

Forandringer

Der er mange ting der pludseligt har ændret sig i min arbejdsrytme herhjemme.

Selvom jeg i lang tid har syet med perler stort set hver dag, og også har været omhyggelig med produkterne, så er der nu noget helt andet over at sidde og lave et produkt, som man rent faktisk har mulighed for at sælge.
Det nye "vifte" ørerings design er ret populært,
og jeg har efterhånden fået lavet en del forskellige
versioner

De smykker jeg har haft liggende til evt at give som gaver bliver lige fundet frem og set efter. Nogle har fået skiftet ørekroge, da jeg har anskaffet mig bedre kvalitet ørekroge siden jeg lavede disse smykker.
Andre trænger bare til nye og bedre fotos før de kan lægges op på en internetside og være til salg...

Og så er jeg smækfyldt med inspiration og har lige fået nye farver perler hjem, så der bliver også produceret en del. - Igen er der en større frihed, når jeg ved at de kan blive sat til salg.

Materiale-pengene kan med tiden dækkes ind, og jeg kan eksperimentere meget friere med farver, når jeg ikke nødvendigvis selv skal gå med dem, og de ikke nødvendigvis skal passe til noget af det tøj jeg har i mine skabe.






Siden jeg lavede min Facebookside Annes Krummelurer, d. 7. januar, har jeg solgt 3 sæt øreringe, og der er flere handler i farvandet. Jeg er ret stolt over det, og meget glad og taknemmelig.
Det giver håb for fremtiden :-)

Jeg har også lagt nogle smykker ind i min Amio-butik, men må tilstå at jeg synes det tager lidt lang tid, så har ikke helt fået investeret tid nok i projektet endnu. Det skal nok komme. Stille og roligt.





tirsdag den 15. januar 2013

Travlhed

Der bliver arbejdet for fuldt tryk.
Nye designs bliver prøvet af, nye farver købt ind.

Annes Krummelurer på Facebook kan man se en del billeder, nu med priser :-)
Helt fantastisk er det at jeg allerede har solgt mine 2 første sæt øreringe! :-)

I dag er jeg gået online på Amio, find mig HER.

Hvis i er nysgerrige, så kig forbi et af stederne :-) I er mere end velkomne!

Der skal nok komme flere skriverier om hele processen her på bloggen også, når jeg kan få tiden til at gå op i en højere enhed ;-)

Ha en dejlig dag allesammen!

torsdag den 10. januar 2013

Jubel! :-D


 smiley-face

Hej igen, håber at alle har haft en dejlig jul, og er kommet godt ind i det nye år. 2013 begynder usædvanligt godt for mig:

Jeg har fået mulighed for at starte hobbyvirksomhed!



På betingelse af at min hobbyvirksomhed ikke kommer til at stå i vejen for, hvad kommunen nu finder på at sætte mig i gang med (jeg er langtidssygemeldt med Fibromyalgi som er en kronisk sygdom, og derfor under udredning hos kommunen på femte år) og (naturligvis) med den betingelse, at alt reelt overskud bliver modregnet i kontanthjælpen, må jeg nu sælge mine smykker!

Jeg er meget glad og lettet! Det har været en lang proces (som jeg ikke skal kede jer med her) at nå så langt, og det føles bare SÅ godt! Stort smil herfra: :-D

Så nu skal jeg til at finde ud af, hvordan det rent praktisk skal foregå.

Indtil videre har jeg lavet en Facebook-side. Den hedder "Annes Krummelurer" og kan findes HER.
Det er en enormt bekræftende proces. Folk er meget støttende og glade på mine vegne og det giver virkelig et humør-boost af de helt store! Tak!

Jeg overvejer en butik på Amio. Hvis der er nogen der har erfaringer eller gode råd i den forbindelse, modtager jeg dem gerne! :-)

God dag til jer der læser med (og til alle jer andre også)! <3